Skip to content

Услуги

Ако желаете да запазите час за анализ, свържете се с мен.

За всички астрологични анализи е нужно да знаете дата, място и час на раждане.

Астрологична консултация

Анализ на натална (рождена) карта.

Анализът дава информация за движещата мотивация на индивида, талантите и потенциала, които са заложени; възможности за професия, любовни връзки, брак, деца, областите в живота, които са на фокус, кармичните връзки, мисия. В личния хороскоп има предопределеност или съдба, която за всеки е различна, както и свободна воля, която е свързана с изборите, които правим.

Ползи

  • самопознание – силни и слаби страни и върху кое може да се работи съзнателно
  • какви са нуждите ни и кое ни носи чувство за сигурност
  • дава информация за психологическия ни профил и неосъзнатите модели от детството.

Прогностична астрология

Прогнозата дава вероятността за определено събитие да се случи и времето за възможна промяна; областта, която се засяга и продължителността на действие, като в същото време остава личния избор на душата. Прогностичните методи са на база транзити и прогресии – това са движенията на планетите и действието им върху собствената ни натална карта.

Ползи:

  • да “сверим часовника си” и да се възползваме от най-благоприятния период 
  • да се види кога даден период приключва и какво може да си вземем от него
  • кои области подлежат на промяна и какво от наша страна е нужно да се направи

Елективна астрология

Елекцията дава възможност да се избере най-подходящото време за определено събитие – работа, брак, медицинска интервенция – спрямо рождения хороскоп на човека и моментното движение на планетите и луната.

Соларна карта

Соларът се изчислява от рожден ден до рожден ден, като дава акцент на определени сфери и фокус на соларната година. Соларът е събитиен и спрямо мястото, на което празнуваме рождения си ден, можем да се възползваме от новия си соларен асцендент или да изместим определени влияния. Соларният хороскоп може да се разглежда отделно, но винаги се имат предвид транзитите и прогресиите – те са най-важни при прогностиката.

Синастрия

карта на взаимоотношенията между двама

Синастрия можем да си направим с любим, приятел, съпруг, родител, колега, бизнес партньор. Синастричната карта показва как си кооперираме с определен човек, каква е съвместимостта помежду ни, кое ни привлича, отблъсква, дълготрайна и надеждна ли е връзката ни, и пр.

Композит

смисъл и мисия на връзката

Композитната карта е изцяло нов хороскоп, който е съчетание от наталните карти на двама човека. Композитът е от голямо значение при интимни двойки и любовни отношения, защото описва смисъла на даденото партньорство. Това, което в синастрията не може да бъде видяно, композитната карта го показва.

Курсoве по астрология

Курсовете по астрология са две нива – за начинаещи и за напреднали. Провеждат се онлайн и всяко ниво включва 32 часа, по 4 часа седмично, в рамките на два месеца. В зависимост от групата, може да има гъвкавост в седмичната програма. Лекциите се записват и се изпращат като аудио/визуален материал на участниците.

Ползи: 

  • да помогнем както на себе си, така и на другите, чрез опознаване на планетарните влияния и цикли
  • Да разкрием потенциала, който носим
  • Да опознаваме и да приемаме по-добре собствената си личност
  • Да се свързваме по-добре с духовния свят и по този начин да преодоляваме по-лесно трудностите

При интерес, моля изпратете имейл, за да получите подробна информация. Курсът се провежда при сформиране на група от над 5 човека. 

Astrology by Stella
Услуги